torsdag 9 april 2009

En död terrorist & en peanut med damp!


Igår var det dags för Jeff Dunham! Jag hade längtat så efter det och han levde upp till alla förväntningar! Vilket geni!!! Jag skrattade så jag grät!
Har du missat honom?? Ojoj, gå genast in på www.jeffdunham.com

Det som tyvärr drog ner det helva var värdelösa Kistamässan som inte klarade av denna kapacitet! Först och främst har de inte byggt klart sina parkeringsplatser så efter att ha blivit slussad runt Kista av vakter insåg vi att de inte hade någon som helst kolla då alla parkeringar var överfulla. Slutade med att vi ställde oss på Ericssons personalparkering och bad böner om att vi inte skulle få parkeringsböter. Gud hörde oss...
Sen kommer vi in i en enorm mässal där de satt upp stolar för dryga 5000 personer... De längst bak sat väl en 150 meter från scenen och såg, tjaa... Inte scenen iallafall utan 4900 huvuden. Bildskärmar fanns javisst så det blev som att kolla på TV med 4999 andra... Vi satt i mitten sektionen och såg OK... Bara dryga 90 meter fram till scen. När allt ska starta är det dags för en film med de olika karaktärerna... DISASTER... Ljudet krasha och det lät mest som en bomdattack... Men därefter kliver geniet upp på scen och hela kistmässan lyfte av jubel! Härligt!!!

Inga kommentarer: