måndag 19 oktober 2009

En grå förmiddag i förorten

Äkta måndag... Man är lite segstartad och ute är det grått och regnigt. Kista visar inte upp sin bästa sida... Fanns ingen frukost hemma så man har ett konstant sug efter lunch och har svårt att tänka på så mycket annat.
Sen är det ju nästa frågetecken - kommer det bli jobb med båten ikväll eller ej? Finns det en högtrycksspruta inom räckhåll?

Senaste tiden då...
I torsdags var det middag med Kalmarbrydarna, ja två av dem iallfall! Vi insåg att vi börjar bli bra vuxna! En har en kula på magen (underbar), en annan flyttar in i drömlyan med sin polis o den tredje ska gifta sig o bygga bo...
I fredags var det tacos o idolmys med Helena o Jocke. Camilla åkte ut - smütt!! Eddie sjöng dåligt som vanligt men va as het på scen! Erika var bäst men fick kass kritik - skit jury som redan bestämt sig vad de tycker! Fick inside info om Rabih så tycker inte om honom längre...
I lördags var det lugna gatan på dan, blev en snabbis till Arninge o kolla kakel - iih, blir dyrt! Sen blev det en helt fantastsik middag hos Sandra o Johan. Äkta Malin mat, njuter fortfarande av den... Vill ni flytta in i vårt hus och vara våra kockar?
Igår var det världens seeegaste dag, vi gjorde NADA! Skulle fixa med båten, men latheten tog överhand och vi valde att betala oss ur problemet :)
Blev tvättdag och soffligg istället... Damp damp damp damp... Måste aktivera mig!!

Inga kommentarer: