fredag 29 januari 2010

Beautiful!

Det har slutat snöa och solen skiner där ute. det är vitt och väldigt fint! Nu är Sverige som vackrast, helt klart! Igårkväll blev det en promenad med söta H, fan va härligt det är när det knarrar under fötterna!


Imorgon bär det av till Nacka Strand och bröllopsmässan med Sara! Fan va peppade vi är! Högar av tyll, tårtor, blommor, kort, skor och andra inspirerande saker! Efter det kommer två trötta flickor slå sig ner på East för mat i mängder och vin, ja absolut vin!

Hur går det här hemma då? Jodå... Vi har nu målat klart väggen i trappan. Årets presetation kan jag säga. 10 meter i takhöjd, en jävlig tapet som suger all färg och en svag målarpinne som enda redskap. Men vi gjorde det och nu är det vitt! Kvar sitter en hånande korkpanel och påminner om forna tider. Det blir nästa projekt. Upp ska även vår stora tavla, den får vara trappens hjärta.

Tompabo har även påbörjat sitt sportrum. Man hör honom fnula omkring, prata med sig själv och fnissa mellan hamrandet. Han är pojke på nytt och hur kan man inte älska en sådan?

Inga kommentarer: