onsdag 17 mars 2010

Det som göms i snö kommer fram i tö

Det är fantastiskt att snön börjar smälta bort. Fult ja, men fantastiskt! Under fötterna knarrar gruset istället för snön och snart kommer de små tusselagona att pipa upp lite här o lite där!

Mindre fantastiskt är allt som plötsligt kommer upp till ytan efter månader i ide. Hundbajs, överallt ligger det nysmälta hundbajsar! Vad är grejjen, är folk verkligen så dumma att de tror att de försvinner om de lägger lite snö över det? Äckligt! Precis vart ute o joggat (så jävla bra) o vart tvungen o skutta mellan korvarna - fel högarna. O tillsammans med det komemr såklart allt skräp som också legat nergrävt..

Har även upptäckt ett stackars rådjur som plötsligt kommit upp till ytan efter att i månader legat gömd under två meter snö. Påfarten till E4:an vid Häggvik, där ligger det ett upptinat kadaver som fåglarna attackerar. Varje morgon ser jag hur mer och mer försvinner av bambi. Då är ju min nästa fråga - har någon kört på det och sedan lämnat de att dö i vägkanten en sen natt när snön vräkte ner? Än en gång, dumma människor!

Som sagt, det som göms i snö kommer fram i tö - bajs, skräp och död

Inga kommentarer: